Konečne

23.09.2015 09:03

Aj tak by sa dalo povedat. Konečne sme odštartovali odvetnú časť . Aj ked v značne pozmenej zostave sme konečne hrali futbal. Konečne. Pre rôzne povinnosti a zranenia sme dali dokopy 10 ludí , ochotných zahrať si v nedeľu futbal. Konečne.

Po dlhej letnej prestavke sme vybehli odhodlaní sa popasovat s novou loptou( dakujeme Suso ) a niektorí aj s kilečkami. Zapožičaný Gabo Majerník potvrdil, že ked to raz vieš, tak ti je jedno za koho hráš.

Ale k zápasu. Lepšie zašali bordoví. Rýchlo sa ujali vedenia a skoro po celý zapas si ho bez problemov udrziavali. Ale prisiela posledna 15 minutovka a zlti zabrali. Podarilo sa im vyrovnat a dokonca viedli aj o 2 goly. Ale bordoví nakoniec strli v samom zavere viťazstvo na svoju stranu.

Chýbali . Juraj Henisch, Dušan Hutár, Martin Krajčovič, Peter Slamka, Miloš Kozák a dlhodobí marodi Jozef Martinek , Lionel Stanka.

Zltí - Bordoví  11 : 12

góly : Gabo Majerník 5 g, Tomáš Horváth 3 g+2 as., Janči Gombala 1 g. + 4 as., Peter Slnko Hutár 2 g. + 2 as., Pali Sit str. 2 as., - Jano Kráľ 4 g. + 2 as.,Michal Vyskoč 1 g. + 1 as. Martin Susko 5 g., Jano Morong 1 g. + 6 as., Martin Mesíček 1 g. + 1 as