Perfektná Sobota

11.06.2018 13:10

Len takto možem nazvať poslednú sobotu. Šport nedeľa sa vďaka Janovi Kralovi zúčastnila svojho prvého zápasu na veľkom ihrisku. Miestom určenia bola miestna arena v Lošonci. Našim súperom bol domaci Drvič Lošonec.  Zraz nominovyných bol 15 :45 hod. Všetci na prekvapenie dostavili na cas. Niektorí aj v predstihu. Nevedli sa dočkat tohto športového zápolenia. Chlapi so šport nedele vybehli na hraciu plochu v novučičkých dresoch- dakujeme Marek Šebek.

Hralo sa klasicky 2 krat 45 min, ale striedalo sa hokejovym sposobom. Zapas bol vyrovnaný, i ked domaci mali v prvom polcase niekolko tutoviek. Za polcasovy stav 1 : 0 pre domacich mozme podakovat opore v našej branke- Vilo Gottstein. Gól sme inkasovali pred koncom prveho polcasu.

V druhom polcase to bolo už z nasej strany omnoho lepsie. Prechod do utoku bol o cosi plynulejsí aj vdaka teplu a unave domacich. Dostavali sme sa častejsie do zakončenia, len skoda , ze strely lietali mimo branku- Peto Belica.  Jednotlive formacie si na seba zvykli a podarilo sa nam vyrovnat. Autorom prvého historického gólu bol Martin Susko. Po zápase nas domaci pohostili držkovou, ciganskou, pivkom,  a kto chcel si mohol opiect spekačiky na ohni.

Záverom možem konštatovať , ze islo o velmi vydarenu akciu. Pevne verím , ze nie o poslednú.

podakovanie patrí všetkým zúčastneným - Vilo Gottstein, Jano Kral, Peter Hudak,Marek Šebek Martin Krajčovič, Martin Susko, Rado Staňka, Tadeáš Staško, Mojmír Staško, Jaro Halász, Miloš Kozák, Gabo Majejrník, Peter Belica, Pato Velšic, Poldo Polakovič, Martin Dohňanský, Laco Bachratý, Juraj Klembara, Tomáš Horváth, Dušan Hutár, Dodo Martinek a podakovanie patrí domácemu Drviču Lošonec za perfektnú organizaciu.Podakovat sa patri  aj rodinám , priatelkam , zenam,detom ,  ktore sa zucasnili tohto zápasu.