Tažká nedeľa

25.01.2016 18:29

"Bolo nás jedenásť, už nás je len desať. Všetci ľudia vravia, že nás budú vešať. Lenže ten desiaty tíško sa vytratil, nech si vraj obesia iba nás deviatich." Evergreen Jara Filipa znel pred zápasom v šatni čoraz hlasnejšie, až sa kuvičie hlasy potvrdili.
„Ono to tak dopadá, keď slnko slabo žiari, jedného potom skolí choroba, druhého sekne v krížoch. To potom nestačí, ani keď Slnko žiari na palubovke,“ poznamenal ktosi v predzápasovom očakávaní.
Nerovný boj zrejme šípili aj ultras a predĺžili svoj bojkot. Rovnako ako minulý týždeň sa tak i tento týždeň hral zápas bez prítomnosti (najmenších) divákov a diváčiek.
Úvodné ako - tak vyrovnané minúty ešte ukázali, že napokon budú svoju neúčasť aj ľutovať, no potom sa potvrdili predzápasové obavy.
Ľadový pot oblial ako prvých Bielych, aby si po polhodine hry úlohy so Žltými vymenili a tí, síce miestami už v predsmrtnom kŕči, napokon vedenie s vypätím všetkých síl udržali.
„O týždeň to bude ťažké. Absenciu ohlásil náš rozdielový hráč, nevieme ani, čo bude s naším najproduktívnejším. Podobné straty však hlási aj súper, takže sme odhodlaní pripísať si do tabuľky ďalšie body,“ podotkol na pozápasovej tlačovke tréner Žltých José Pep Malatinský.

                                                                                                                                                                                             autor : Jan kral

Žltí - Bieli  15 : 12

góly : martin Krajčovič 2 g. + 1 as., jano Kral 3 g. + 5 as., Juraj Henisch 3 g.+ 5 as., Dušan Hutár 7 g. + 3 as., Miloš Kozák 2 g. + 1 as- - Tomáš Horváth 1 g. + 8 as., Martin Susko 3 g. + 1 as., Peter Hutár 1 g. + 1 as.,Gabo majerník 5 g. + 1 as